nederland

Appartementen Houten ontruimd wegens brand

13 februari 2016Leestijd: 1 minuut

HOUTEN (ANP) – In Houten wordt een appartementencomplex aan de Via Arena ontruimd omdat er brand is uitgebroken in een elektriciteitsruimte. De brandweer kan niet blussen vanwege spanning in de ruimte. Dat meldt de brandweer zaterdagavond.

Bij de brand komt flink wat rook vrij. Tussen Utrecht en Geldermalsen rijden geen treinen vanwege de brand.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.