In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: medici lonken naar de politiek

05 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Verkiezingen

Eén voor één melden zich kandidaten voor de politiek na de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 21 maart 2021. ­Minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA) wil best nog eens een ‘belangrijke rol’ vervullen, zei hij ­tegen EenVandaag. Een plek in de Tweede Kamer vindt hij niet te min. Vandaar dat hij op de kandidatenlijst wil, als zijn partij daar ook voor kiest.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.