Politiek Premium Corner

Debutantenbal in de Kamer

17 november 2017Leestijd: 3 minuten

Kop is eraf

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops (CDA) had de eer de eerste begroting van Rutte III door de Kamer te mogen loodsen. Knops kondigde een ‘substantieel’ bedrag aan voor het door de orkaan Irma getroffen Sint-Maarten. Dat bedrag bleek vrijdag na het kabinetsberaad 550 miljoen euro te zijn, in te zetten via internationale organisaties, leningen, giften of in natura.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.