Onderzoek Premium Corner

Signalen van kanker vaak vroegtijdig op te sporen

16 maart 2020Leestijd: 1 minuut

Al jaren voordat de dia­g­nose kanker wordt gesteld, zijn er genetische veranderingen in het ­lichaam waar te nemen. Mogelijk kunnen die helpen kanker vroegtijdig op te sporen en waar mogelijk te behandelen. Dat schrijven onderzoekers werkzaam in een samenwerkingsverband van onder meer MIT, Harvard en de universiteit van Oxford in een recente publicatie in Nature.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.