Gezond 1 Premium Corner

Betere zorg voor hartpatiënten met camera

06 september 2019Leestijd: 2 minuten

Iets simpels als te veel drinken kan voor patiënten met hartfalen al gevaarlijk zijn. Als zij te veel vocht vasthouden, zorgt dat voor een extra belasting voor het hart en dat kan fataal zijn. En dat is niet het enige waarop de patiënten moeten letten. Zo moeten ze ook voldoende bewegen, niet te veel alcohol drinken en op tijd hun medicijnen innemen. Niet iedereen lukt het al die adviezen op te volgen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.