#Handige gadgets Premium Corner

Nu ook met irisscanner uw telefoon ontgrendelen

24 augustus 2016Leestijd: 2 minuten

1 Hebbeding

Net vóór Apple zijn iPhone 7 aan het publiek toont – dat gebeurt in september – komt de grote tegenstrever Samsung met de Galaxy Note 7. Deze phablet (een apparaat dat het midden houdt tussen smartphone en tablet) legt de lat hoog: scherm, processorkracht en camera zijn weer beter dan voorheen. Meest vernieuwend is de irisscanner waarmee de telefoon kan worden ontgrendeld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.