Mijn aankoop Premium Corner

‘De kever is geestig en een goede gespreksstarter’

26 april 2021

‘Naast mijn werk als redacteur ben ik de Plandelman. Het werkwoord “plandelen” – hopelijk komt het in de Van Dale – heb ik afgeleid van plogging: de populaire trend om plastic zwerfafval op te ruimen tijdens het joggen. Hardlopen is niks voor mij, ik ben een wandelaar. En tijdens het wandelen kun je ook plastic oprapen: plandelen dus.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.