10 vragen aan Premium Corner

Arjan Meijer: ‘De luchtvaart is veerkrachtig, hoor’

01 december 2020

1. Baas van een Braziliaanse vliegtuigbouwer. Niet slecht voor een bakkerszoon uit ­Groningen.

‘Vanaf het moment dat ik me iets kan herinneren tot ik op mijn achttiende het huis uit ging, werkte ik mee in de bakkerij van mijn vader. Van alles deed ik daar. Deeg kneden, brood wegbrengen, achter de toonbank staan en op mijn vaders eerste computer de boekhouding bijwerken. Ik leerde de dynamiek van een klein bedrijf begrijpen. Daarmee doe ik nog altijd mijn voordeel. Maar ik wist ook: een bakker leeft als een uil. ’s Nachts werken en overdag rust pakken. Daar had ik moeite mee.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.