TK2021 Premium Corner

Hypotheekrenteaftrek in de verkiezingsprogramma’s

26 december 2020Leestijd: 4 minuten

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag 17 maart hebben de meeste politieke partijen hun (concept)verkiezingsprogramma’s al gepubliceerd. Hoe denken zij over ‘persoonlijke financiële zaken’ zoals de hypotheekrenteaftrek, pensioenen en de belasting op spaargeld? EW zet de standpunten van de partijen op een rij. Vandaag: De hypotheekrenteaftrek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.