Machtsstrijd Premium Corner

Corona leidt ook tot strijd in de handel

06 april 2020Leestijd: 2 minuten

Voordat het coronavirus de kop opstak, maakten beleggers zich vooral zorgen over een mogelijke escalatie van de handelsspanning tussen de Verenigde Staten en China.  Dat gevaar is allerminst geweken, denkt Frans-Paul van der Putten, China-expert van Clingendael, Instituut voor Internationale Betrekkingen. Sterker: de coronacrisis zal de machtsstrijd tussen Amerika en China volgens hem juist verscherpen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.