IJzeren lonen Premium Corner

In deze sectoren stijgen de lonen hard

15 oktober 2019

Als er één sector is die heeft geluisterd naar premier Mark Rutte (VVD), dan is het de ­metaalindustrie. De 300.000 mensen die in de metaal en techniek werken, krijgen een loonsverhoging van 3,4 procent per jaar, zo kwamen werkgevers en vakbonden vorige maand in de cao overeen. Rutte kritiseerde het bedrijfsleven in juni dat de lonen niet genoeg stegen. Wat is er sindsdien gebeurd?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.