Op de ranglijst Premium Corner

Nederlandse middenklasse ‘opmerkelijk stabiel’

16 september 2019Leestijd: 1 minuut

Dat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie wil en dat Donald Trump tot president van de Verenigde Staten is gekozen, vloeit voort uit onvrede bij de bevolking. Die onvrede zit ’m in verschillende aspecten, maar feit is dat dit de twee landen zijn waar het inkomen van mensen tussen 2007 en 2016 het minst stabiel was. Dat blijkt uit een internationale vergelijking van het ­Sociaal en Cultureel Planbureau in het ­onlangs gepubliceerde rapport De sociale staat van Nederland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.