M'n goeie geld Premium Corner

‘Met een spaarrekening ben je onafhankelijk’

15 juni 2018Leestijd: 2 minuten

‘Mijn laatste grote uitgave was een weekeinde Denemarken, twee maanden terug. Dat kostte 300 euro: 50 euro per nacht en 50 euro per dag om te eten.

‘Ik doe niet zuinig aan, maar ik geef heel weinig uit, eigenlijk. Het meeste geef ik uit aan vakanties. Reizen is mijn hobby. Ik maak meestal kleine reisjes in Europa. Om spullen geef ik niet veel. Ik voel niet de behoefte om te kopen, ik ben niet materialistisch.

Robert Ossenblok (25)

Managementtrainer bij Amazon

 

  • Nettomaandinkomen  3.257 euro
  • Nettohuur appartement in Luton, Verenigd Koninkrijk  342 euro

‘Boeken koop ik wel graag. Ik heb een verzameling van tweehonderd boeken over geschiedenis, filosofie en psychologie. Alles bij elkaar kostte die verzameling mij 2.000 tot 4.000 euro. Het laatste boek dat ik aanschafte, was The Euro van Joseph Stiglitz, voor 20 euro.

‘Tijdens mijn studie kocht ik mijn boeken bij Amazon. Zo heb ik het bedrijf waarvoor ik nu werk leren kennen. Voordat ik er aan de slag ging als managementtrainer was ik er zelf anderhalf jaar manager. Ik verdien 2.850 pond per maand, omgerekend 3.257 euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.