#Handige gadgets Premium Corner

Superplat beeldscherm: twee muntstukken breed

04 januari 2017Leestijd: 2 minuten

Hebbeding: Superplat scherm

De Amerikaanse computerfabrikant Dell presenteerde tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas de superplatte 27 Ultrathin-monitor. Door alle hardware in de standaard te stoppen, is het scherm nauwelijks dikker dan twee muntstukken. Ook fraai: met een kijkhoek van 178 graden is alles op het scherm goed te zien, vanaf waar je ook kijkt. De 27 Ultrathin is vanaf maart te koop.ken-digiding-e_preview

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.