Holland Amerika Lijn

Video: Biden verslaat Trump bij feest van de democratie, hoe nu verder?

11 november 2020Leestijd: 1 minuut

Na een bloedstollende week werd zaterdag 7 november de volgende president van de Verenigde Staten eindelijk bekend: Joe Biden. In alweer de laatste aflevering van de Holland Amerika Lijn blikken Victor Pak en amerikanist Koen Petersen terug op de bizar verlopen campagnes en de chaotische dagen van het stemmen tellen.

Ook kijken ze vooruit naar wat Amerika nog te wachten staat tot Bidens inauguratie (20 januari) én wat we van zijn presidentschap kunnen verwachten. Correspondent Emile Kossen doet vanuit Washington DC verslag van de feeststemming die er in de overwegend progressieve Amerikaanse hoofdstad heerst. Bekijk de aflevering hieronder of op ons YouTube-kanaal:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.