Necrologie Premium Corner

Wynand Vogel (1943-2021): meesterkok leidde veel talenten op

30 juni 2021

Zelf de meest gelauwerde kok van Nederland, gaf ­Wynand Vogel in 2009 zijn naam aan de Wynand Vogel Bokaal. Om die prestigieuze prijs strijden jaarlijks negen topchefs. Hij was in Amsterdam chef-kok van hotel Okura en later eigenaar van Les Quatre Canetons en Sancerre. Tot 2012 was hij elf jaar hoofdinspecteur voor restaurantgids Lekker. Verder was hij onder meer jaren juryvoorzitter van de verkiezing voor de Gouden Koksmuts.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.