Culinair Premium Corner

De elektrische barbecue: het ziet er niet uit, maar levert een indrukwekkende bloedhitte

10 augustus 2020

Midden in het barbecueseizoen sloeg het noodlot toe. Uit de kamado waarop net een flinke varkensrib lag te garen, ontsnapte rook door een kier die daar niet hoorde te zitten. In de ­keramieken barbecue – model Big Green Egg, maar dan goedkope namaak – zat een enorme barst, net onder het handvat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.