Premium Lock Mysterieuze smaakmaker uit Japan

01 juli 2020Leestijd: 2 minuten
Sanbaizu is een mengsel van lichte sojasaus, rijst­azijn en rijstwijn. Foto: iStock

In de horeca wordt sanbaizu, een bijzondere Japanse smaakmaker van azijn en soja, veel gebruikt. Maar buiten de groothandel is het spul moeilijk verkrijgbaar. Zelf maken kan gelukkig ook.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw