Film Premium Corner

Actuele thriller over macht, begeerte en gevaar (****)

02 oktober 2019Leestijd: 3 minuten

Je leest erover in de krant. Met die zaak rond Michael P. bijvoorbeeld, de moordenaar van Anne Faber. In de psychiatrische kliniek van Den Dolder kreeg hij een verhouding met een van zijn begeleidsters. Eerder vertoond: seriemoordenaar Hans van Z(on) trouwde in 1974 met zijn therapeut. Blijkbaar heeft die cocktail van lust en gevaar een grote aantrekkingskracht op sommige vrouwen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.