Verwacht vooral vleesgerechten bij de nieuwe hotspot aan het Rokin in Amsterdam, zoals steak tartaar met eigeel en 1 kilo tomahawk-steak van de barbecue. Visgerechten – verse oesters en een halve kreeft – zijn er ook, maar de veganist komt minder aan zijn trekken. Gelukkig zijn er genoeg restaurants in de hoofdstad waar dat wel kan, want Satchmo is er speciaal voor de carnivoor.
Laden…
Word abonnee en lees direct verder
Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u abonnee en hebt u al een account?
Log dan hier in
Verder lezen?
U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.
Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.