Gastronomie Premium Corner

Schotse hooglander van natuurslager de Woeste Grond

04 oktober 2018Leestijd: 2 minuten

Het aantal productlanceringen op het gebied van namaakvlees is de laatste twee jaar indrukwekkend. Van hoogtechnologisch kweekvlees tot aan de vegetarische rookworst die Unox afgelopen week presenteerde. Nepvlees heeft de wind in de zeilen en de verwachting is dat de omzet in de markt voor vleesvervangers jaarlijks met 6 tot 9 procent zal stijgen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.