cultuur Premium Corner

Talent: Thijs van Geloven (25)

02 mei 2017Leestijd: 1 minuut

Geboren en getogen in het dorp Hapert, Noord-Brabant. Haalde een bachelor in fine art aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Won de Prijs voor Jong Talent van de stichting Kunst aan de Dijk Kortenhoef. Kreeg 5.000 euro en een eigen expositie in Museum Hilversum. Maakt schilderijen waaraan hij met onder meer led-projectoren en digitale microscopen extra lagen toevoegt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.