De neiging om elk informatief boek van meer dan twintig pagina’s een ‘bijbel’ te noemen, begint langzamerhand irritante vormen aan te nemen. Het valt te begrijpen dat de uitgever een boek een titel geeft die de koper ervan overtuigt niet zonder dit werk te kunnen leven. Maar in mijn niet eens zo heel uitgebreide kookboekencollectie staan nu al een groentenbijbel, twee visbijbels, een smaakbijbel, barbecuebijbel en een bbq-bijbel. De bijbel is dus nogal onderhevig aan inflatie.
Laden…
Word abonnee en lees direct verder
Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u al abonnee en hebt u al een account? log dan hier in
Verder lezen?
U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.
Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?
Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen
Wilt u opnieuw inloggen