cultuur Premium Corner

De truc met de erwt: zo maakt u hummus

20 februari 2017Leestijd: 2 minuten

Wij gaven jullie hummus. Toon een beetje respect,’ stond op het bord waarmee een vrouw met hoofddoek op het vliegveld van Los Angeles protesteerde tegen het inreisverbod dat Donald Trump wilde uitvaardigen. Er mag dan een fel ­debat zijn over de vraag of migranten uit het Midden-Oosten de westerse cultuur verrijken, over hummus zijn de meningen vrijwel unaniem lovend.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.