Jelte Wiersma Premium Corner

Waarom Borrell en Von der Leyen moeten aanblijven

09 februari 2021Leestijd: 3 minuten

Na het Verenigd Koninkrijk slaagde vrijdag ook Rusland erin de Europese Unie belachelijk te maken. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov liet EU’s Spaanse Hoge Buitenlandvertegenwoordiger Josep Borrell (PSOE) in Moskou alle hoeken van de diplomatieke kamer zien. Toch is het vreemd dat Europees Parlementsleden om Borrells aftreden vragen, schrijft Jelte Wiersma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.