buitenland

De mooiste sneeuwfoto’s uit onder meer Istanbul en Jeruzalem

12 december 2013Leestijd: 1 minuut

Aan de oostkant van de Middellandse zee is donderdag ongewoon veel sneeuw gevallen. In Jeruzalem heeft het in zestig jaar niet zo hard gesneeuwd, op Cyprus zijn 37 dorpen afgesloten van de buitenwereld.

Elsevier.nl selecteerde de mooiste sneeuwfoto’s van de afgelopen twee dagen. Bekijk ze hier:

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.