buitenland

Dodental aardbeving Italië loopt op tot 159

24 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

ROME (ANP/RTR/DPA) – De verwoestende aardbeving in Italië heeft aan zeker 159 mensen het leven gekost. Dat hebben de Italiaanse autoriteiten woensdagavond bekendgemaakt. Onder de slachtoffers zijn ook veel kinderen, melden Italiaanse media.

Het zoeken naar lichamen onder het puin in de Italiaanse dorpen zal in de nacht van woensdag op donderdag doorgaan.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.