buitenland

Vermiste baby Nice gevonden via Facebook

15 juli 2016Leestijd: 1 minuut

NICE (ANP) – Onbeschrijfelijke opluchting voor een vader en een moeder in Nice. In de hectiek na de aanslag waren ze de kinderwagen met hun acht maanden oude baby kwijtgeraakt. Ze deden een emotionele oproep via Facebook, die veel werd gedeeld. De mensen die zich over het kindje hadden ontfermd, zagen het bericht en namen contact op. Binnen een uur hadden de ouders hun kindje terug, melden Franse media vrijdag.

,,GEVONDEN !!!!!”, schreef een familielid vrijdag. De familie bedankte iedereen voor het delen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.