buitenland

Bron Duitse ‘geldregen’ gevonden

16 februari 2016Leestijd: 1 minuut

MIROW (ANP) – Het raadsel van de bankbiljettenboom in het Duitse Mirow is na zeven maanden eindelijk ontrafeld. De campingbaas op wiens terrein de boom staat is de eigenaar van het geld dat op gezette tijden neerdwarrelde.

De campingeigenaar had het geld, 200.000 euro in totaal, in een plastic buis gestopt en hoog in de boom voor zijn vrouw verborgen. Bankjes van vijftig euro raakten deze zomer echter los uit de buis en vormden zo nu en dan een weldadig regenbuitje. Justitie heeft het in beslag genomen geld aan hem teruggegeven.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.