In Moskou Premium Corner

Nóg zestien jaar Poetin, maar populariteit daalt

22 juli 2020

​‘Mijn broer heeft een interessante theorie,’ zegt gepensioneerd journalist Joeri een paar dagen na het landelijk referendum over de grondwetswijzigingen waarover tot en met 1 juli kon worden gestemd. De Russische president Vladimir Poetin (67) voerde die wijzigingen in om zelf tot 2036 aan de macht te kunnen blijven. Het plebisciet was met bijna 78 procent ‘ja’-stemmen een doorslaand succes voor het staatshoofd, of de stemming nu eerlijk is verlopen of niet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.