Duitsland Premium Corner

AfD: Het onredelijk alternatief?

25 maart 2019

Minstens zo komeetachtig als Thierry ­Baudets Forum voor Democratie vorige week, kwam Alternative für Deutschland in 2017 in één klap met 94 zetels in de Bondsdag. Wat zijn de kansen van de derde partij van Duitsland bij de Europese verkiezingen? En welke verschillen zijn er tussen AfD en Forum? Plus 9 andere ­vragen over de partij die Duitsland splijt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.