Veelgestelde vragen | app

Hieronder vindt u een lijst met veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via het telefoonnummer 020-8947553 of per e-mail [email protected]

DIGITAAL LEZEN

Hoe krijg ik toegang tot alle artikelen en edities in de app?

Hoe maak ik een account aan?

Waar kan ik mijn abonneenummer vinden?

Waar vind ik de nieuwe editie van EW?

Waarom kan ik niet alle artikelen lezen?

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Hoe kan ik reageren op artikelen?

 

ABONNEMENTEN

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Hoe kan ik mijn toegangspas via de app wijzigen of stopzetten?

Waarom moet ik betalen om een artikel te kunnen lezen terwijl ik een abonnement heb?

 

DIGITAAL LEZEN

Hoe krijg ik toegang tot alle artikelen en edities in de app?

Abonnees van EW krijgen onbeperkt toegang tot alle artikelen en edities in deze app. Daarvoor heeft u een account nodig. Heeft u al een account? Dan kunt u deze inloggegevens gebruiken om toegang te krijgen tot de app. Bent u abonnee, maar heeft u nog geen account? Klik dan hier. Nog geen abonnement? Kijk op www.ewmagazine.nl/abonneren voor onze abonnementen en krijg vandaag nog toegang.

Terug >

Hoe maak ik een account aan?

Om EW via de app te kunnen lezen, dient u zich eenmalig te registreren. Hieronder leggen wij u in enkele stappen uit hoe u dit kunt doen:

Stap 1: Maak een account aan:

 • Open de app en klik in de menubalk op “Meer”
 • Klik op “Inloggen”
 • Klik op de tekst “Registreren” om een account aan te maken
 • Vul uw voor- en achternaam in
 • Voeg uw e-mailadres toe en kies een wachtwoord (minimaal 7 karakters)
 • Vul tot slot uw abonneenummer* in
 • Klik op de groene button “Verzenden”

Uw abonnement is nu gekoppeld. U kunt nu alle artikelen en edities van EW lezen in de app.

*Is uw abonneenummer onbekend? Klik dan hier.

Terug >

Waar kan ik mijn abonneenummer vinden?

Uw abonneenummer staat vermeld op onderstaande plaatsen:
– In uw welkomste-mail
– Op de plastic wikkel waarin u EW in de bus ontvangt

Kunt u het abonneenummer niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice per e-mail [email protected] of telefonische via 020 – 8947553 (op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur).

Terug >

Waar vind ik de nieuwe editie van EW?

Elke week leest u in de app de nieuwe editie van EW. Via het tabblad ‘Weekblad’ vindt u de nieuwe editie van EW evenals alle voorgaande edities.

Terug >

Waarom kan ik niet alle artikelen lezen?

Abonnees van EW krijgen onbeperkt toegang tot alle artikelen en edities in de app. Hebt u geen abonnement, dan kunt u slechts een selectie van artikelen lezen. Onbeperkt toegang krijgen? Bekijk onze abonnementen en kies het abonnement dat bij u past via www.ewmagazine.nl/abonneren.

Terug >

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Indien u het wachtwoord niet meer weet, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen via het inlogscherm in de app. U klikt vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. Vul uw e-mailadres in en klik op ‘Vraag aan’. Binnen enkele ogenblikken zult u van ons een e-mail ontvangen met daarin instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zodra u een nieuw wachtwoord heeft ingevoerd, kunt u direct inloggen met uw e-mailadres en nieuwe wachtwoord.

Terug >

Hoe kan ik reageren op artikelen?

Het plaatsen van reacties is uitsluitend voorbehouden aan abonnees van EW. Als abonnee moet u ingelogd zijn om te kunnen reageren op artikelen. Ook abonnee worden? Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met EW digitaal via www.ewmagazine.nl/abonneren.

Terug >

Hoe kan ik de lettergrootte in de app aanpassen

U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen door in de navigatiebalk van het artikel te klikken op ‘Aa Opties’. Uw voorkeur blijft behouden en kunt u op elk gewenst moment wijzigen.

Terug >

ABONNEMENTEN

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Kijk op www.ewmagazine.nl voor onze abonnementen en kies het abonnement dat bij u past. Wilt u uitsluitend artikelen lezen via de app? Dan kunt u via de app ook een toegangspas naar keuze afsluiten. Klik op ‘Meer’ en selecteer vervolgens ‘Probeer EW Magazine’ om de mogelijkheden te bekijken.

Terug >

Hoe kan ik mijn toegangspas via de app wijzigen of stopzetten?

Week- en maandpassen worden automatisch verlengd via iTunes of Google Play. Wilt u het abonnementen wijzigen of stopzetten, dan kunt u te allen tijde iTunes of Google Play raadplegen.

 • Ga naar ‘Instellingen’ op uw smartphone of tablet
 • Selecteer ‘iTunes en App stores’
 • Klik op uw Apple ID
 • Kies ‘Toon Apple ID’
 • Klik vervolgens op ‘Beheer abonnementen’

Terug >

Waarom moet ik betalen om een artikel te kunnen lezen terwijl ik een abonnement heb?

Abonnees van EW krijgen onbeperkt toegang tot alle artikelen en edities in de app. Om EW digitaal te kunnen lezen, dient u ingelogd te zijn. Hebt u nog geen account? Klik dan hier.

Terug >