Komt er straks nog stroom uit uw stopcontact?

14 september 2023Leestijd: 1 minuut
het logo

In deze aflevering van Elke Week gaan Geerten Waling en Sam Verbeek in gesprek met economie redacteuren Marck Lauxtermann en Nard Lodewijk. Het onderwerp van discussie is het recente artikel over de uitdagingen van het Nederlandse stroomnet in het licht van groene ambities.

Terwijl Nederland streeft naar een duurzamere toekomst, lijkt het stroomnet deze ambities niet bij te kunnen benen. Wat zijn de knelpunten en hoe kunnen deze worden aangepakt? Lauxtermann en Lodewijk delen hun inzichten, gebaseerd op hun onderzoek en gesprekken met experts uit de sector.

Luister mee voor een discussie over de toekomst van energie in Nederland en de cruciale rol van het stroomnet in de energietransitie.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."