Kerstverhaal Premium Corner

Het kerstverhaal van 2018: ‘Brandstof’

14 december 2018

Het kerstverhaal ‘Brandstof’ is geschreven door Lot Vekemans. Sinds 1997 is zij toneelschrijfster. Haar toneelwerk is in meer dan twintig talen vertaald en wordt wereldwijd gespeeld. In 2012 debuteerde ze als romanschrijfster bij uitgeverij Cossee met Een bruidsjurk uit Warschau. Het boek werd genomineerd voor de Anton Wachterprijs.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.