Zes praktische en multifunctionele iPhone hoezen

19 december 2013Leestijd: 2 minuten

Met de smartphone wordt niet meer alleen gebeld, maar als uw fiets kapot is, schiet het apparaat toch tekort. Telecomwinkels hebben er daarom steeds meer van in de schappen: de multifunctionele iPhone-cover.

Deze handige iPhone-cases zijn meer dan alleen stijlvol. Elsevier.nl zet zes praktische covers op een rij.

Gereedschap

Nuttig voor in de wildernis of op een feestelijke aangelegenheid. Voor de doe-het-zelvers zijn 22 handige gereedschappen ingebouwd in een iPhone-case. Is uw fiets kapot of moet er een schroef worden aangedraaid? De hoes lijkt misschien wat zwaar, maar is met 89 gram nog vrij handzaam.

Vermaak

Een ingebouwde camera kan als spiegel worden gebruikt, maar laat helaas niet altijd even goed zien. Voor vrouwen met haast kan dat onhandig zijn bij het opmaken. De achterkant van de Mirror iPhone Case is even helder als de echte spiegel.

Ook voor gameliefhebbers komt er een nieuwe iPhone-case op de markt. Door de iPhone in de cover te klikken verandert de telefoon in een spelcomputer.  Apple heeft zijn games dusdanig aangepast dat deze met de controller gespeeld kunnen worden.

Omgeving

Denk aan uw omgeving! Of het nu gaat om het vastleggen van de omgeving, of de veiligheid ervan. Er is een iPhone-cover ontwikkeld met een ingebouwde blaastest die controleert hoeveel promille alcohol er in het bloed zit.

Voor personen die uitsluitend gebruikmaken de iPhone voor het maken van foto’s: De drie roterende lenzen op de iPhone-case kunnen de kwaliteit van een foto aanzienlijk verbeteren. De hoes bevat een telelens, een groothoeklens en een visooglens.