Wrangler Denim Spa: nieuwe jeans die de benen verzorgen

17 januari 2013Leestijd: 1 minuut

Jeans die tijdens het dragen de benen verzorgen. Als we Wrangler mogen geloven, bevatten hun nieuwe Denim Spa- jeans huidverzorgende ingrediënten. Door de jeans zouden benen niet alleen zachter worden maar heeft het zelfs werkzame stoffen die cellulitis helpt voorkomen.

In de nieuwe skinny jeans zitten microcapsules met vochtinbrengende en slankmakende ingredienten waardoor de huid beschermt wordt tegen het uitdrogende effect van de spijkerstof.

Oliën en botervetten

De hydraterende eigenschappen waarmee de spijkerbroek behandeld wordt, bestaan uit oliën en botervetten als abrikozenpitolie, passievrucht – en rozenbottelolie. Deze brengen een dun, vochtvasthoudend laagje op de huid aan waardoor de huid soepel blijft.

Drie varianten

De nieuwe jeans zijn er in drie varianten: Aloë Vera, om de gevoelige huid te kalmeren, in het lichtblauw. Olijf Extract, voor een veerkrachtige huid, in een middenblauw kleur. De derde uitvoering: Smooth Legs die de visuele impact van een ‘sinaasappelhuid’ vermindert. De Smooth Legs zijn de meest donkere jeans in een donkere indigo (blauwe) kleur.

Cosmetisch effect

Het effect van de broek zal 15 dagen of 6-8 wasbeurten werkzaam zijn. Daarna kunnen de jeans na iedere wasbeurt opnieuw worden besproeid met een spuit die erbij wordt geleverd. Volgens Wrangler blijft het cosmetische effect op die manier actief voor 67 tot 95 draagbeurten.

Lizzie Jagger, dochter van rockmuzikant Mick Jagger, is het gezicht van Wrangler’s nieuwe jeansassortiment. Als we het 28-jarige model mogen geloven voelen deze jeans beduidend zachter aan dan zijn voorgangers.