stijl

Prinses Máxima, onze nieuwe Koningin in 14 beelden

30 januari 2013Leestijd: 1 minuut

Met het aftreden van Koningin Beatrix breekt voor Nederland een nieuwe periode aan. Na 122 jaar weer een man op de troon: koning Willem-Alexander met aan zijn zijde koningin Máxima. Wat is haar stijl en hoe veranderde deze door de jaren heen. Een overzicht in beeld.

Beelden: ANP

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.