Mooiste jurken tijdens Golden Globe Awards 2013

14 januari 2013Leestijd: 2 minuten

In Los Angeles zijn zondagavond voor de 70ste keer de Golden Globe Awards voor film en televisie uitgereikt. Naast het uitdelen van de beeldjes was het vooral weer een show van zien en gezien worden. Wie droeg wat en welke jurken waren de mooiste?

Het Amerikaanse model en televisie-en filmactrice Jessica Alba, droeg een strapless jurk van Oscar de La Renta uit de herfst/wintercollectie van 2013-14.

De moeder van twee kinderen maakte haar outfit af met juwelen van Harry Winston en een clutch van Roger Vivier.

Asymmetrisch

Actrice Julie Bowen, van de succesvolle serie Modern Family, droeg een turquise asymmetrische jurk van Halston.

Zangeres Taylor Swift (23) koos voor een aubergine Donna Karen-jurk en combineerde dit met juwelen van Lorraine Schwartz.

Lucy Liu droeg een lichtblauwe jurk met bloemenprint uit de herfst/wintercollectie van Carolina Herrera.

Goud

Kate Hudson droeg een jurk van Alexander Mc. Queen, de clutch (handtas) is van Roger Vivier. In 2001 won de actrice een Golden Globe voor haar bijrol in de film Almost Famous.

Michelle Dockery verscheen op de rode loper in een wit met goude creatie van de in Parijs gevestigde ontwerper Alexandre Vauthier uit de herfst/wintercollectie van 2012-13.

Kant

Amanda Seyfried droeg een witte jurk met kant van Givenchy ontworpen door Riccardo Tisci. De accessoires zijn van Fred Leighton.

De Amerikaanse actrice, zangeres en model begon haar acteercarrière in As The World Turns toen zijn 15 jaar was. In 2004 maakte ze haar filmdebuut in de film Mean Girls.

Modern Family

De veertigjarige Sofia Vergara, genomineerd voor de beste bijrol, in de televisieserie Modern Family, droeg een klassiek zwarte avondjurk.

Jennifer Lopez heeft gekozen voor een jurk uit de lente/zomercollectie van Zuhair Murad. Ze combineerde haar huidskleurige jurk met witte embroidery (borduursel) met een clutch van Jimmy Choo.