Foto van Justin Bieber wordt paparazzo fataal

02 januari 2013Leestijd: 1 minuut

Een fotograaf die heeft geprobeerd een foto te maken van de Canadese popster Justin Bieber is om het leven gekomen. De fotograaf werd aangereden door een auto toen hij een foto wilde maken van Bieber en zijn Ferrari op een snelweg in Los Angeles.

De witte Ferrari van de 18-jarige Bieber werd door de politie aangehouden voor een controle. Een fotograaf die van de andere kant kwam aangereden zag de Ferrari staan en stopte, vervolgens rende hij de weg over om foto’s te maken van Bieber en zijn auto.

Aangereden

De politie stuurde de fotograaf terug omdat het te gevaarlijk was op de snelweg. Terwijl hij terugrende werd hij alsnog aangereden.

De fotograaf overleed enkele uren later in het Ronald Reagan UCLA ziekenhuis. De bestuurder die de man aanreed wordt verhoord door de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie heeft de naam van de 29-jarige fotograaf nog niet vrijgegeven.