Kim Kardashian en Kanye West krijgen kind

31 december 2012Leestijd: 1 minuut

Rapper Kanye West heeft zondagavond tijdens een concert bekendgemaakt dat zijn vriendin, tv-persoonlijkheid Kim Kardashian, zwanger is. Dit deed hij tijdens zijn optreden in Atlantic City waarbij ook Kardashian aanwezig was.

Kanye West onthulde het grote nieuws met de woorden ‘Stop de muziek en laat je horen voor mijn baby mama.’ Al snel werd het bericht door een groot aantal fans verspreid via het sociale netwerk Twitter.

Drie maanden

De 31-jarige aanstaande moeder is inmiddels drie maanden zwanger, bevestigt de woordvoerder van het stel.

Kanye West (35) en Kim Kardashian hebben sinds april 2012 een relatie. Officieel is Kardashian nog getrouwd met de Amerikaanse basketballer Kris Humphries. In 2011 gingen de twee, na 72 huwelijksdagen, uit elkaar. De officiële scheiding met Humphries staat gepland voor 15 februari.