Veilig én mobiel werken, het kan echt!

Geef uw mederwerkers de vrijheid om vanaf elke plek te werken, en ze zullen nóg gemotiveerder en produktiever zijn.

U heeft sinds een aantal jaar uw zakelijke infrastructuur ingericht volgens de nieuwste inzichten. U beschikt over een VDI, gebaseerd op Citrix of VMware, en maakt gebruik van vaste werkplekken die zijn uitgerust met thin clients ter bevordering van de veiligheid en het beheergemak.

Maar de wereld staat niet stil en medewerkers wensen steeds meer mobiliteit. U heeft daarom zelf ook al eens gedacht: kan ik die thin client-infrastructuur mobiel maken? Dat is dankzij een primeur van Toshiba nu mogelijk.

Toshiba Mobile Zero Client

De Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) is een mobiel device dat functioneel uitblinkt, maar bovenal veilig is. Ten eerste is het geen thin maar een zero client en is Toshiba de eerste die dat concept in een mobiele vorm aanbiedt.

Toshiba Mobile Zero Client_EN_Process

Toshiba Mobile Zero Client
(klik voor vergroting)

De TMZC heeft geen operating system meer aan boord, blijft verstoken van iedere vorm van lokale opslag (HDD of SSD) en een USB-poort wordt alleen indien men dat wenst (voor basisfunctionaliteit zoals bijvoorbeeld een muis) op maat geactiveerd.

U heeft optimale controle: hij is makkelijker centraal te beheren en nog veiliger dan uw bestaande thin clients. Want als er echt niets meer op kan worden opgeslagen, is er ook geen ruimte voor kwaadaardige software zoals malware en wordt het risico op het teloor gaan van data bij verlies of diefstal geminimaliseerd.

Make IT Work

De op maat gemaakte TMZC is beschikbaar in verschillende modellen gebaseerd op Toshiba’s nieuwste zakelijke laptops. Bij het ontwerp is uitgegaan van Toshiba’s ‘Make IT Work’-filosofie gestoeld op veiligheid, betrouwbaarheid, connectiviteit en beheerbaarheid.

Toshiba Mobile Zero Client_EN_Benefits

Benefits of Toshiba Mobile Zero Client
(Klik voor vergroting)

Vergeleken met andere zero clients biedt de TMZC extra bescherming dankzij het speciale, door Toshiba zelf ontwikkelde BIOS dat elk risico op interventie door onbevoegden elimineert. Het zero client-BIOS reguleert de verbindingen met de beheerserver door middel van een strikte authenticatie en verhindert elke poging tot opstarten vanaf externe devices of ongeautoriseerde netwerken. En dankzij het uniforme BIOS wordt het beheer van de machines nog eenvoudiger.

Meer weten? Ga naar Toshiba.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.