Happy faces

Farm Frites zorgt al ruim vijftig jaar voor blije gezichten. Van de medewerkers van dit succesvolle familiebedrijf tot de tevreden klanten die elke dag rekenen op de kwaliteit van de smaakvolste producten.

Aan het woord de bevlogen CEO Warden Zuketto: “De kracht van Farm Frites zit ’m vooral in onze mensen. Stuk voor stuk ambitieuze medewerkers die elke dag net dat stapje extra zetten. Ze voelen zich echt onderdeel van de familie. Door hun kennis, trots, passie en gedrevenheid kunnen we zo succesvol zijn als we zijn, en blijven we groeien.”

Hoewel Farm Frites is uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale onderneming met prachtige klanten, van de grote fastfoodketens tot de lokale restaurants, is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zuketto benadrukt: “Dat is ook ons grootste pluspunt. Dankzij onze platte organisatie zijn we wendbaarder en kunnen we sneller beslissingen nemen. Dat maakt ons slagvaardig op elk gebied.”

Vanaf de start investeert Farm Frites elk jaar in het ontwikkelen, verwerken en vermarkten van aardappelproducten, met groei als hoofddoel. Duurzaamheid en innovatie spelen hierbij een belangrijke rol. Zuketto legt dat graag uit: “We blijven onderzoek doen, nieuwe ideeën uitproberen en creatieve oplossingen bedenken. Momenteel werken we aan de ontwikkeling van smaakvolle vleesvervangers. Net als bij onze andere producten staan constant hoge kwaliteit en volle smaak centraal. We bereiken dit door de inzet en expertise van onze medewerkers. Zo blijven we foodserviceondernemers verrassen en kunnen gasten over de hele wereld genieten van onze heerlijke frites en specialiteiten. Daar gaan we voor bij Farm Frites.”

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.