‘Er is niets mooiers dan mensen blij te maken’

Bij Clinic63 genieten cosmetische ingrepen hetzelfde aanzien als medische ingrepen. “Elke behandeling is bij ons maatwerk”, zegt oprichter en arts Babak Mahdavian Delavary.

Jonge meiden van de Instagram-generatie. Mediapersoonlijkheden. Maar ook juristen,  ondernemers en ouderen die hun jeugdige uitstraling willen behouden. Clinic63 maakt geen onderscheid in zijn clièntele, zegt dokter Babak stellig. “Natuurlijk danken wij ons succes aan geslaagde ingrepen. In vergelijking tot andere klinieken doen wij relatief veel lipolasers voor de onderkin of verslapte hals, lipofilling, ooglidcorrecties en CO2-laserbehandelingen voor het verminderen van rimpels. Binnen die niche zijn wij het grootst. Maar je kunt nog zoveel ervaring hebben en medische expertise, je moet klanten ook het gevoel geven dat ze welkom zijn. We horen van tevreden klanten dat zij ons sociale en informele karakter zo waarderen. Die laagdrempeligheid is belangrijk. Als je onzeker bent over je uiterlijk is een steriele omgeving waar de dokter je als een nummer behandelt wel het laatste waar je wil zijn.”

“Onze operaties vallen op, daarom moeten ze raak zijn”

Clinic63 telt 6 vestigingen door heel Nederland. Dokter Babak verricht ook medische ingrepen tegen een vermoeid uiterlijk of chronische klachten zoals hangende oogleden, wallen of fronzen. Babak en zijn andere artsen worden ondersteund door een toegewijd team van ondersteunend personeel, huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes. “Er is niets mooiers dan iemand blij te maken. Dan zie je iemand binnenkomen met een laag zelfbeeld en met de borst vooruit vertrekken. Tegelijkertijd legt dat ons wel een verplichting op. Als je bijna 1.300 ooglidcorrecties per jaar doet, moet dat 1.300 keer raak zijn. Onze operaties vallen op.” Volgens dokter Babak is niet alleen de ingreep, maar ook het advies een belangrijke succesfactor. “Een goede specialist is eerlijk. Soms komen mensen binnen met een verwachtingspatroon dat ze hebben van ‘perfecte’ plaatjes op social media. Of ze hebben zich verdiept in een behandeling, terwijl eigenlijk een heel andere behandeling op zijn plaats is. Ik leg dan uit waarom en maak telkens een afweging van wat naar mijn inzicht het mooiste resultaat geeft. Ook daarom is het persoonlijke contact met cliënten zo belangrijk: iedereen is anders, voor iedereen is maatwerk nodig.”<<

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.