De essentie van vooruitgang

De toekomst is klaar voor Audi. Met premium elektrische mobiliteit rijdt het merk voorop. De nieuwe Audi Q4 e-tron is het ultieme bewijs: dit is een allround crossover die duurzaam rijden combineert met krachtige prestaties en vertrouwd rijplezier.

Vooruitgang is jezelf durven te verbeteren. Dóórgaan, zonder je door tradities te laten beperken. Als er iets is dat het motto van Audi, ‘Voorsprong door techniek’ leert, dan is het wel de durf om vooruit te gaan, te vernieuwen. Het is geen toeval dat Audi tot de beste merken van de wereld behoort, van quattro-vierwielaandrijving een sportief succes maakte en wordt geroemd om zijn rijcomfort en technologie. Audi haalt het beste uit zichzelf. En wijst anderen de weg.

Elektrificeren

Sinds de introductie van de e-tron, nu twee jaar geleden, is Audi het meest vooruitstrevende merk in het elektrische spectrum. Tegen het jaar 2025 wil Audi twintig volledig elektrische auto’s lanceren. Nu al zijn er vijf volledig elektrische modellen en tien plugin hybrides voor iedere gewenste toepassing. Aan de top van het gamma staat de superieure e-tron GT, die 646 elektrisch opgewekte pk’s over de wielen verdeelt. De nieuwe Q4 e-tron is de nieuwste aanwinst voor het compacte segment; een auto zo ruim en dynamisch dat je niets liever wilt dan instappen en wegrijden.

Alles is mogelijk, want de toekomst maken we zelf.  De Q4 e-tron sluit perfect aan bij die visie.

Future is an attitude

Audi belichaamt de vooruitgang. Dat zie je terug in het design van onze auto’s, maar ook in onze overtuiging dat we de toekomst zelf maken. Door het herkennen van mogelijkheden, waar anderen onmogelijkheden zien. En door obstakels te zien als een inspiratiebron. De Q4 e-tron sluit perfect aan bij die visie. Afhankelijk van de batterij heeft een opgeladen Q4 e-tron een actieradius van 511 km (WLTP). De twee elektromotoren leveren een direct en maximaal koppel, waardoor je razendsnel uit de startblokken bent. Het interieur is iconisch e-tron design, met subliem infotainment en connectiviteitsfuncties die je veiligheid, gemak en comfort bieden.

Het optionele augmented reality headup display projecteert alle relevante verkeersinformatie op de voorruit en is een sprong vooruit op het gebied van weergavetechnologie. De Q4 e-tron is ook de eerste auto met het SONOS premium sound system, voor een briljante beleving van je favoriete playlist.

Identiteit

Rijden in een elektrische Audi is een statement, een verlengstuk van jezelf en het visitekaartje van jouw ambities. De verlichting is daarvan het meest zichtbare element, zeker in het donker. De units van de achterlichten zijn met elkaar verbonden door een karakteristieke lichtstrip. De optionele matrix-LED-koplampen hebben elk tien lichtsegmenten die je zelf kunt aansturen en die letterlijk meebewegen met de richting van de auto. Je kunt de lichtsignatuur ook nog personaliseren door te kiezen uit vier verschillende looks. Het thuisfront ziet niet slechts een Audi thuiskomen, maar ziet jóu thuiskomen. Het zijn die details die de Q4 e-tron tot de auto maken die jouw identiteit weerspiegelt.

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.