Apeldoorn wil de Groenste stad van Europa worden. Daar horen vanzelfsprekend grote ambities bij op de gebieden van verduurzaming, klimaat en energietransitie. Het al groene karakter van Apeldoorn zal steeds verder worden uitgebreid met onder andere duurzame woningen en bedrijven.

Apeldoorn is niet alleen groen, maar ook royaal. Dat verwijst niet alleen naar de koninklijke historie die zichtbaar is in de stad. Royaal betekent ook groots, wijds, ruimtelijk en gastvrij. Door het groene en royale imago van de stad te versterken, wordt er hard gewerkt aan versteviging een gunstig klimaat voor het bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties.

Dit is een partnerpagina. De redactie van EW is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Apeldoorn Partners

Koploper in duurzame verstedelijking

Apeldoorn is de groene en royale hoofdstad van de Veluwe. De stad biedt alle ruimte om te wonen, werken en ondernemen in een natuurrijke omgeving. “Samen met het bedrijfsleven en onderwijs zetten we volop in op duurzaamheid, kennis, digitalisering en cultuur.” We groeien uit tot een buitenmuseum waar groen en cultuur elkaar versterken “Apeldoorn is […]

Lees verder