Bram Hahn Premium Corner

Peperduur testen voor toegang komt als mosterd na de maaltijd

12 mei 2021

Wie straks naar de bioscoop of het theater wil, moet een negatief testbewijs tonen. In het debat over dit systeem van testen voor toegang viel op dat er vooral gemor was over de eigen bijdrage van 7,50 euro per test. Die wordt geschrapt. Althans, die wordt nu uit belastinggeld betaald. Maar over het nut van het plan zijn nauwelijks vragen gesteld, schrijft Bram Hahn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.