Redacteur Carla Joosten Carla Joosten Premium Corner

Na verkennersdebacle graag strakke formatie

07 april 2021

Na het politieke theater rond het optreden van VVD-leider Mark Rutte in de kabinetsformatie, is het tijd om snel orde op zaken te stellen op het Binnenhof, schrijft Carla Joosten. De Tweede Kamer is het hoogste orgaan van het land en moet er geen puinhoop van maken. Dat gebeurde wel. CDA-leider Wopke Hoekstra repte over ‘rotzooi’ en ‘we staan voor aap’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.