Arendo Joustra Premium Corner

Nout Wellink als propagandist van het totalitaire China: stuitend

26 augustus 2020Leestijd: 6 minuten

Als een houthandelaar naar China gaat, zal hij vooral op bomen en bossen letten. Geen wonder dus dat Nout Wellink, voormalig president van De Nederlandsche Bank, in zijn boek Ontgelden (uitgegeven door De Arbeiderspers) vooral oog heeft voor de groeicijfers en de macro-economie van China. Maar dat de bankier niet verder kijkt dan z’n neus lang is, is stuitend, schrijft Arendo Joustra.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.