Bram Hahn Premium Corner

De rem van Rutte is niet meer dan logisch

22 april 2020Leestijd: 3 minuten

Velen hadden gehoopt op iets meer versoepeling van de maatregelen. Maar eigenlijk viel er ook niets anders te verwachten, schrijft Bram Hahn.

De basisscholen mogen half open, en kinderen onder de 13 jaar mogen weer trainen op het voetbal- of hockeyveld. Dat was het wel zo’n beetje qua verlichting van de lockdown.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Tot 20 mei verandert er voor velen niets

Lees ook het Verhaal van de Week dat Bram Hahn Schreef: Voorzichtig gaan de deuren weer op een kier

Bezoek aan verpleeghuizen of meer ruimte voor horeca, kappers en andere bedrijven ligt nog niet in het verschiet. Thuisblijven en thuiswerken blijft het advies tot 20 mei.

Dat viel menigeen toch rauw op het dak, gezien de gunstige cijfers over het dalende aantal ziekenhuisopnames en de afnemende bezetting van ic-bedden. Maar eigenlijk viel er ook niet veel meer te verwachten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.