Victor Pak Premium Corner

De Jonge kan zijn plan voor corona-app beter laten varen

21 april 2020Leestijd: 2 minuten

Twee weken geleden presenteerde minister Hugo de Jonge het nieuwste wapen in de strijd tegen corona: een applicatie voor de mobiele telefoon. Hoe die precies werkt en of de privacy van de gebruiker is gewaarborgd, was niet bekend. Een ‘appathon’ moest duidelijkheid brengen. Na afloop van de app-marathon blijkt dat het proces te gehaast was en er teveel schort aan een dergelijke app om die te kunnen invoeren, schrijft Victor Pak.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.